Skolestart – hvilket overtøj har du brug for?

Skolestart er en stor oplevelse – både for dit barn og for dig som forælder. Udover at fortælle dit barn, hvad det indebærer at gå i skole, er der mange praktiske ting, der skal købes! De første skoleår byder på en masse leg, hvor barnet er fysisk aktivt i frikvartererne. Denne tjekliste tager udgangspunkt i børnenes beklædning i forbindelse med skolestart.

Dit barn har brug for:
1. Regntøj
2. Softshell
3. Gummistøvler
4. Termojakke

Regntøj

Det danske vejr er omskifteligt. Det ene øjeblik er der solskin, det andet øjeblik regner det. Derfor er det vigtigt, at dit børn har godt sæt regntøj med i skole! Vi kan anbefale vores nye PE regntøj, der er både let og åndbart. Den ene lomme kan laves om til en smart opbevaringspose, der nemt kan klikkes på skoletasken.

Softshell

Softshell er perfekt til hverdagsbrug, især i overgangsperioden. Softshell er fremstillet af vandtæt stof (8.000 mm), der har en høj slidstyrke. Softshell bruges oftest i forårs og efterårsperioderne.

Gummistøvler

Gummistøvler er børnenes favorit, da de er nemme selv at tage på. Støvlerne holder fødderne tørre, når børnene leger i det våde græs eller hopper i vandpytter. Vælg imellem støvler med lang eller kort skaft.

Termojakke

Termotøj er et must-have i overgangsperioden, hvor det er for varmt til en vinterjakke/flyverdragt og for koldt til en softshell eller nylonjakke.

Til skolestart anbefaler vi vores DUVET termojakker. DUVET er en virkelig lækker serie af isolerende termojakker med vandtæt stof. Perfekt hvis der pludseligt skulle komme en lille byge.

 

TAGS: