Ønsker du et bæredygtigt tøjforbrug?

Flere og flere er begyndt at få bæredygtige vaner ind i hverdagen. Du kan nemt indtænke bæredygtighed i næsten alt, hvad du gør, inkl. dit barns garderobe.

Som tøjproducent har mikk-line et stort ansvar overfor både børn og miljøet. Plastikflasker, brugte fiskenet og andet affald i naturen har en skadelig effekt på både miljø og mennesker. Når du køber mikk-line’s overtøj af genbrugmaterialer, hjælper du med at genbruge dette affald. Hver sæson udvider vi vores sortiment med løsninger, der bliver bedre og bedre ift. bæredygtighed.

Læs med og få inspiration til et mere bæredygtigt tøjforbrug.

 

Overtøj af RECYCLED Materiale

mikk-line ønsker at gøre en forskel! Vores sortiment af RECYCLED produkter består nu af både regntøj, termotøj, sommerjakker, vinterjakker og flyverdragter.

Bionic Finish Eco

Det meste overtøj fra mikk-line er behandlet med BIONIC-FINISH® ECO, som er en miljøvenlig imprægnering – den er biologisk nedbrydelig og helt uden fluorstoffer.

- Bionic-Finish er en flourine-fri overfladebehandling af overtøj.

- Den vandafvisende imprægnering er biologisk nedbrydelig. Det betyder, at der ikke gøres skade på miljøet.

Derudover er det en fordel, at:

- Overtøjet tørrer hurtigere.

- Overtøjet er smudsafvisende.

- Farverne i overtøjet holder længere.

 

Oeko-Tex certificeret

Vi bruger Oeko-Tex certificeret garn til rigtig mange af vores produkter bl.a. RECYCLED regntøj og uld-produkter. OEKO-TEX® er et sundhedsmærke, der stiller krav til begrænsning af sundhedsskadelige kemikalier. Når tøjet bærer et OEKO-TEX® certifikat betyder det i praksis, at det ikke har en skadelige effekt på vores sundhed og helbred.

 

Naturgummi uden ftalater

Slidstærke støvler er et “must have” når børnene skal lege ude. Gummistøvler og termostøvler fra mikk-line er fremstillet med naturgummi og uden brug af skadelige ftalater. Naturgummi er et naturligt, blødt og slidstærkt materiale, der er 100% vandtæt.

 

 

Kunstig pels

mikk-line bruger udelukkende kunstig pels på vores jakker og huer. Det er et bevidst valg, så ingen dyr lider skade. Det er samtidig et miljørigtigt valg, da det kræver mindre energi at producere en kunstig pels, fremfor ægte pels.

 

 

Merino uld – mulesing free

mikk-line fremstiller de blødeste uld-produkter af det fineste merinould, der slet ikke kradser. Vi bruger kun mulesing free merinould, fordi vi går ind for dyrevelfærd.Uld er samtidig et naturligt materiale med mange gode egenskaber.

 

 

TAGS: