Pre-loader

Levering og returnering

LEVERING

Vi kan levere din pakke med GLS til alle adresser i Danmark. Leveringstiden er typisk 2-3 hverdage, og din pakke vil blive leveret mandag til fredag. Bemærk at der kan forekomme forsinkelser i udsalgsperioder. Består din bestilling af flere varer, forbeholder vi os retten til at foretage separate leveringer. Du vil ikke blive opkrævet ekstra leveringsomkostninger ved separate leveringer.

Du har følgende valgmuligheder for levering:

 • GLS til pakkeshop eller erhvervsadresse - 39,00 kr. 
 • GLS til privatadresse - 59,00 kr.

Ved køb over 600 kr. tilbyder vi gratis fragt til pakkeshops i Danmark.

Består din bestilling af flere varer, forbeholder vi os retten til at foretage separate leveringer. Du vil ikke blive opkrævet ekstra leveringsomkostninger ved separate leveringer.


  RETURNERING

  Når du handler på www.mikk-line.dk har du ret til at returnere din ordre uden begrundelse inden for 14 dage efter at du har modtaget din ordre.
  I forbindelse med julehandlen forlænger vi returfristen, så du kan returnere køb fra november og december frem til d. 15. januar. 

  SÅDAN SENDER DU VARER RETUR

  Print vores returseddel og læg den i din returpakke

  Køb returlabel via LUXKIDS.dk

  På vores hjemmeside www.luxkids.dk kan du købe en returlabel til kun 50 kr. Efter købet sender vi dig en e-mail med en returlabel, som du skal du printe og klistre grundigt fast på din returpakke. Derefter kan du aflevere returpakken i din lokale GLS pakkeshop. 

  KØB VORES RETURLABEL HER

  Køb fragtlabel via GLS eller PostNord 

  Alternativt kan du selv kontakte GLS eller PostNord og købe en forsendelse med omdeling til vores adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller til en pakkeshop. Det er desværre heller ikke muligt at benytte DAO, da de leverer udenfor lagerets åbningstid, og din returpakke vil derfor havne i en pakkeshop. 

  Send din pakke med omdeling til: 

  LUXKIDS ApS, att. mikk-line, Løversysselvej 3C, 7100 Vejle. 

   

  SÅDAN BYTTER DU TIL EN ANDEN STØRRELSE

  Følg ovenstående vejledning til at returnere varen. Hvis du vælger at returnere hele din ordre får du også fragten for købet refunderet. 

  Læg derefter en ny ordre på den ønskede størrelse. 


   REFUNDERING

   Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur på vores lager, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne. Vi gennemfører som udgangspunkt en tilbagebetaling til det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Hvis du returnerer hele din ordre får du også fragten for købet refunderet.

   Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

   Pre-loader