Kender du de mange funktionelle detaljer i vores PU regntøj?

PU regntøj fra mikk-line er nøje gennemtænkt – helt ned til de mindste detaljer. Vi vil gerne forklare dig mere om alle disse praktiske detaljer, da de har stor betydning for både dit barns sikkerhed og regntøjets funktionalitet.

1. Svejsede sømme

Alle samlingerne i mikk-lines PU regntøj har svejsede sømme. Det betyder at samlingerne er smeltet sammen, så vandet ikke kan trænge igennem. Dette gør regntøjet 100% vandtæt.

2. Fodstropper

Alle vores regnbukser har praktiske fodstropper. Stropperne placeres under gummistøvlen, så bukserne ikke glider op. Denne detalje sørger for at vandet ikke kan trænge ind i gummistøvlen. Stroppen kan nemt justeres med knapper, så den passer til dit barn.


 

3. Aftagelig hætte

Vi har sørget for at sikkerheden er i top, så dit barn trygt kan lege udendørs. Alle vores hætter er derfor aftagelige. Hætten vil straks løsne sig, hvis den hænger fast.

4. Justerbare bukser

Vi har gennemtænkt alle detaljer, for at give vores regnbukserne den helt perfekte pasform. Til de mindste børn har bukserne derfor tætsiddende elastik i taljen og justerbare seler. Bukserne dækker både foran på mave og bagpå ved ryggen, dette giver ekstra beskyttelse imod kulde og fugt. Til de større børn bruger vi almindelige regnbukser med justerbar talje. Børn har brug for at være selvhjulpne, så derfor er bukserne nemme selv at tage af og på.

5. Elastik ved ankel og håndled

Vi har placeret tætsiddende elastikker ved ankel og håndled, de sørger for at buksebenet og jakkeærmet ikke glider op samt holder vandet ude.

6. Reflekser

PU regntøjet har flere refleksdetaljer. De er utrolig vigtige, når dit barn skal færdes sikkert i trafikken. Reflekserne er godkendt i henhold til EN 471 standard og er synlige i en afstand op til 140 meter.

EN 471 er en europæisk standard, som stiller krav til bl.a. regntøj i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set.

7. Hagebeskyttelse

Alt overtøj fra mikk-line har hagebeskyttelse. Dette er et lille overlay (et ekstra stykke stof) ved toppen af lynlåsen. Dette er en praktisk sikkerhedsdetalje, der beskytter barnets hage, når lynlåsen lukkes.

8. Indvendig navneskilt

Et godt navneskilt  er helt uundværligt i børnenes overtøj. Vi har derfor lavet et navneskilt, der er nemt at skrive på og hvor navnet holder i vask.

 

TAGS: